WanZee Family in Hiroshima

By: WanZee Hiroshima Japan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Dec-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
Sonata Musim Salju aka Winter 2007

Quote:
Pengalaman ke-2 kami sekeluarga di bumi sakura bersama yuki (salji/winter)....pastinya akan menjadi kenangan manis yg bakal dikenang bila berada di tanahair tercinta nanti....




Quote:
Suasana kampung yg diliputi salji tebal......gambar diambil semasa dlm perjalanan ke destinasi Yawata Kogen 191 di daerah Geihoku....




Quote:
Sonata Musim Salju

Saat ku merindukan dirimu
Jiwa meronta kau ku damba
Oh gerhanalah seluruh pancaindera

Ku hilang dalam memori cinta
Membakar seluruh jiwa raga
Hanya kau untukku
Kau tiada dua

( korus 1 )
Bagaikan siang tiada mentari
Bagai malam tiada cahaya purnama
Tanpamu tiada erti hidup berdua
Ke akhir masa kau ku cinta

( korus 2 )
Bagaikan syurga tanpa bidadari
Kau ibarat hembusan nafas terakhir
Pulanglah sayang usah kau berpaling
Di sini ku pasrah menanti

Dikau bak salju ditiup bayu
Kan rebah di pangkuan bumi
Ku yakini kasih
Restu Illahi

( ulang korus1 & korus2 )

Ku doa kau hadir
Permaisuri mahligaiku
Hidup mati cinta kita bersama

( ulang korus1 & korus2 )








Quote:
Sesi wanzee sekeluarga menyiapkan snowman....hehehe....acara selingan, sesi main slide bersama anak2....





Quote:
Inilah hasil snowman kami yg tak seberapa cun itewwww.....matanya tertutup....hehehe...nasib baik bawak carrot....menyerikan lagi snowman kami...




Quote:
Sekitar pemandangan kawasan Yawata Kogen 191 dan lain-lain gambar........






Quote:
Bergambar kenangan dgn ahli rombongan kami, En Idham sekeluarga.....



Friday, 14-Dec-2007 12:32 Email | Share | | Bookmark
Mitsujo Tumulus

Quote:
Kunjungan kami sekeluarga ke Mitsujo Tumulus....tempat yg penuh sejarah....dikelilingi oleh pasu-pasu....bila dah sampai atas tuh terjumpa lak kubur yg menjadi tanda peringatan di sini....seram pon ader gakkkk.....








Quote:
Antara dokumen sejarah yg terdapat di sini......



Tempat nih memang cantikkkk coz dikelilingi dgn pasu-pasu......





Quote:
Gambar last tuh viewing....yg nmpk bumbung itulah kubur .......tanda peringatan yg ade kat sini....



Thursday, 13-Dec-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
Otanjoubi Afiq Kun!

Quote:
Dah besau panjang yek anak umie n abie nih....Selamat HAri Lahir yg ke-8 buat abg Afiq....semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta menjadi anak yg soleh dan taat segala suruhanNYA di dunia dan akhirat aminnnnnn........









Wednesday, 12-Dec-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
Summer Activities at Saijo Hoiykusho

Quote:
Baru dpt gmbr2 nih dari tadika Atif n Mimie.......so gmbr tak baper clear sgt....layan ajelahhhh gambar nih....aktiviti derang dlm musim panas arituh.....derang pegi picnic sesama rakan kelas dan senseinya (guru kelas)....



Quote:
Atif n gambar2nya......aktiviti kat kelas dan derang pegi picnic sambil beriadah.....gambar besar reramai tuh dekat Mitsujo Tumulus......






Quote:
Mimie n gambar2nya....pegi jalan saje.....lunch kat sekolah.....maklumler masih kecitttt lagi.....





Friday, 7-Dec-2007 15:05 Email | Share | | Bookmark
::Autumn at Ikoinomori Koen

Quote:
Masih lagi dalam mood Autumn Season...<<<Sepetang kami sekeluarga di Ikoinomori Koen ....beriadah sambil menikmati keindahan musim luruh.....sempat jugaklah explore tmpt nih dan sampai ke puncak.....yg best nye boleh nmpk view bandar Saijo.......sungguh cantik sekali ciptaan DIA yg Maha kuasa ini.......>>>>




Quote:
Collage Atif n Afiq tu wanzee buat sendiri....takdelah kreatif sangat kotttt....belajar koyak gambar....thanks to Ciku_Nunu coz kongsi ilmu photoshop dgn semua.......









Quote:
Detik-detik keriangan anak2 bergurau senda......





Quote:
Lastly, viewing of Saijo City....Higashi-Hiroshima...our life in Japan.......



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net