WanZee Family in Hiroshima


My name: WanZee Hiroshima Japan
My Fotopage: http://wanzee.fotopages.com/
About me:
From: Japan
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Selembar Kisah
Latest entry:it's Me... :-)
View this Fotopage entry
awangje awangran
Latest entry:cuti tahun baru pun kerja
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Marsita Yunus
Latest entry:Nara Park
Jalan jalan keNara Park View this Fotopage entry
Rusdi Yahya
Latest entry:Kampung Kling Mosque
Located at Jalan hang Jebat, Malacca. Partly of UNESCO world heritage. View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Syahrunizam Shahwan
Latest entry:eTiQa Takaful Convention
Alhamdullillah, dapat daya berkongsi pengalaman saya sebagai usahawan takaful. View this Fotopage entry
eTiQa Takaful 2011 Convention
linda sanusi
Latest entry:DESA DAHLIA SENAWANG
View this Fotopage entry
Ain at home after makeup process
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
mama AmirAin
Latest entry:mama's blOg
dah lama tak update Fotopages mama ni... recently, ramai jugak yg rajin meng'view' laman2 bergambar kita ni...itupun kalau statistical data yg diberi adalah reliable ;-) Terima kasih semua!!!! recently.... I active at my blog :arrow: http://izah77.blogspot.com/ not to say that I'm switching or moving from this FP to blOgger, this FP will still remain as it's considered our photo journal... and will masuk sini cerita jalan2 kita with thousands of photos LOL but, lately, kita banyak spent masa di rumah... View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Mohd Rodzi Ali
View this Fotopage latest entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
minami n family
Latest entry:River side festival
this year dpt pegi lagi festival ni. last pergi masa hadiff dlm perut mama.. sekarang pegi, hadiff kat luar perut mama..tp byk berdukung dok atas perut mama.. :-D View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
abennasahirashamila memori abadi
Latest entry:KONVO abe cayang - KUNDASITA
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
haidi nana
Latest entry:selepas setahun kembali semula malaysia, akhirnya.....
sesudah setahun kembali ke malaysia baru hari berkesempatan upload gambar. mungkin selepas ini byk lagi gambar2 yang akan dikongsi lagi.... View this Fotopage entry
ni la dia gmbr terkini anak2 ku
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
ThE pHotoLicious
http://thephotolicious.com hah... finally, dapat berpindah kerumah baru :) ..more updates will be available kat umah baru eh :) ... Kay, Principal The Photolicious Team thephotolicious@gmail.com + 019-6682336 + View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
noor razlinawati
Latest entry:baju raya in the house
Baju kurung moden ala-ala ct size 42 manik berkualiti... chiffon creep. rm120 chiffon korea.. nipis dan full lining. warna purplr lembut size m rm100 View this Fotopage entry
Mia Cakehouse
Latest entry:TERM AND CONDITION
CARA BAYARAN: No. Akaun CIMB Bank :- 13020101251528ATAUNo. Akaun Maybank :- 563019015026 (Faizah Binti Mohd Ariff) SEBARANG PERTANYAAN / TEMPAHAN, SILA HUBUNGI / SMS: Hubungi/SMS :- 012-9394173 Email :- miacakehouse@yahoo.com CARA PENGHANTARAN: Cara Penghantaran :- Pos Laju Malaysia (Area Luar Daerah Terengganu - termasuk Negeri-negeri lain dan Sabah & Sarawak), self-pick up ataupun direct saya hantar kepada customer (area Kuala Trg sahaja) ** Penghantaran hanya akan dilakukan setelah pembaya... View this Fotopage entry
packaging dalam tupperware plastic dan aluminium foil
Fadzlie Baharun
Latest entry:LAST DAY
Sudah sekian lama, aku menggunakan laman ini untuk bertukar² pendapat ngan kengkawan. Namun, ramai sudah juga otai-otai yang memboikot laman ni. Dan akhirnya, aku sendiri mengambil keputusan yang sama. Selepas ini, aku menggunakan laman http://www.jphotovideo.com & http://sandakanphotovideo.blogspot.com View this Fotopage entry
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
Irfan Syah
Latest entry:Umah baru..
Lamanya tak menatap FP ni, dh bersawang sgt dah pn..raya tahun ni sambut ala kadar je coz ibu pn kurang bsemangat dgn berat badan yg tak turun lps abis bpantang..waaa :-( :-( sedih sgt..tp pegi berhari raya wat dek je la wpun dlm hati mmg bengang gile coz baju raya last year tak muat, ye la sll nya baju last raya kita akan pakai pada 2nd raya thn ni plak..so thn ni kena beli baju raya 2 psg la..sib baik MIL sponsor sepasang..:-D aminn .. raya ke-5 mmg hari yg ditunggu2 la coz dh nak btolak balik ke Melaka... View this Fotopage entry
ISBAR NAM
Latest entry:Happy 4th Birthday Baby Zehan Maisarah
View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
Zureen n Ezmel
Latest entry:selamat hari ibu...legend water chalet
dah lama sangat x bersantai , so bila dah berpeluang tuh mmg x lpskan peluang la :-> tempat ni mmg best... ;-) semua yg nak tu ada: boleh mengail, main pantai, kolam renang, jakuzi...n damai hehehe View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
anak Hj Baharim
Latest entry:Lini, Lina dan Fad
Untuk BMB yg merindui wajah terbaru Lina dan Fad..... :-D Time ni kitorng janji jumpa kat IOI Puchong, Fad and Hakim dr Kajang, and Puan Lina kita dr opis kat Damansara. Alhamdulillah, finally dpt jugak jumpa kawan2 lama. ;-) Lina expecting no 2, while Fad is expecting no 4. Cayalah kawan2. Hehe, best je nengok Fad n Lina laga2 perut.. wish i can join too $-) .... suka gambar niiii Lina kata aku maintain, tapi Lina kata dia mcm belon... LOL, sorry dear...tapi mmg betul pun. Fad slimmer th... View this Fotopage entry
Nampak Hakim?? hehe, dia dh tertidur kepenatan
nazirah nasir
Latest entry:SALAM RAMADHAN N EIDUL FITRI
SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA RAKAN DI ALAM MAYA INI,MOHON AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA KESILAPAN DAN KESALAHAN YANG DI LUAR KESEDARAN SEPANJANG BERGIAT DALAM AKTIVITI SEUMPAMA INI.... rindu rasanya,lama betul tak update laman sendiri. View this Fotopage entry
eeacs ikin
Latest entry:Kejohanan Mini Olahraga KPLI 2009
Penat semalam pun tak hilang lagi... hari ni kejohanan mini olahraga kpli pula. Mama bertugas bawa sepanduk bagi rumah Ungu. Puas cari saper yang ader baju purple. nasib baik kak Ti ader... terima kasih kak ti. Tapi agak sedih gak... rumah Ungu kalah dalam menghias rumah. no.1(Kuning), 2(Merah), 3(Biru).... :-S ... emmm sedih.. apapun happy gak hari tu ... sebab ramai yg memuji hiasan di rumah purple cantik. Unit Kemahiran ditugaskan utk bhgn membuat sepanduk..Sepanduk tu mama yang buat... ... View this Fotopage entry
ruslina omre
Latest entry:Life in Tokyo Part II - Akiabara & Shinjuku
Kami berkesempatan visit to Akiabara ( bandar elektrik ) dan famous place of Shinjuku.. the city never sleeps... meriah laaa bila malam sehingga pagi... [b] 8-) :-D View this Fotopage entry
mcm2 ikan yg x pernah dilihat adoo kt sini...
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
mazliza mohamad
Latest entry:Neesa chan's field trip
Neesa chan and her school friends hopped on what she calls "geng bas sekolah" (eventhough the bus was not yellow) en route Sunway Petting Zoo and Pottery Factory for her school's first field trip of the year. View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
hiroshima university
Latest entry:Taikai Bola Hiroshima 2009
http://minami133.fotopages.com/?entry=1852630&back=http://minami133.fotopages.com/?page=2(click di sini...) View this Fotopage entry
en. mahil n mahirah chan
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Wan Nor Azwariah
Latest entry:Fashionista of the month- from www.beautifulsofea.com
Gambar2 mama posing pakai dress beli dari beautifulsofia.com. Actually owner beautifulsofia.com nak adakan contest maxi mania. Mama pun nak join jugak...so ptg tu bwk afif n aqil bergambar...huhuhuhuuu...tak menang pun takpe..saje suka2...tp mama dpt emel mengatakan contest ditangguhkan dia tas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. so kepada sape2 yg dh hantr gambar akan dinobatkan sebagai fashionista of the month..mama dapatla title tu.. Fashionista of the month..dpat dr www.beatifulsofea.com...... View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
Marlina Jamal
Latest entry:Gambar versi besar
As one off thing, atas permintaan, saya letakkan gambar-gambar Majlis Fizan Sheedah disini dlm versi besar disini. View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
nieza rosa
Latest entry:smileys
View this Fotopage entry
Qaseh Hidayah
View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Lestari nidzam
Latest entry:ATAS NAMA ISLAM
ATAS NAMA kekejaman juga saya menghentikan operasi fotopages ini. Kita sama-sama berjuang mengasingkan israel dari dunia ini. berpindah ke http://www.flickr.com/photos/mazdin3 http://irismatahatiku.wordpress.com/ View this Fotopage entry
SyAzaNa naBin
Latest entry:Illumination@Shobara City
View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
tengku zakiah tengku zahid
Latest entry:ENJIOJI HOIKUSHO VISIT TO MITSUJO TUMULUS
View this Fotopage entry
Sejenak Renungan
Latest entry:Matsumoto Castle Trip
Omataseee!!!! At last, welcome back to Japan. This time not for study.. but for working!!! :head_bang: wawawaaw This time, i ll be in Matsumoto, Nagano, Japan. For our first weekend, 1 and the rest of team members walk around town and our famous Matsumoto Castle. View this Fotopage entry
choc choc
Latest entry:Update
Saya kurang aktif 'updating' di laman fotopages ini. Untuk lebih banyak foto portrait dan wedding, Sila layari http://aminchoc.blogspot.com :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Duk Kerja Lagi....
Norrita Lee
Latest entry:Madinah Al-Munawarrah 4 - 12 Okt 2011
View this Fotopage entry
hafizah mukhtar
Latest entry:melawat baby hadiff and baby shafeq
28hb jan lalu... lawatan ke rumah baby hadiff and baby shafeq.. sebelum ke rumah ecah.. kami singgah shopg dulu.. :-D kebetulan ada shima.. apa lg.. jgn lepaskan peluang mencari yang halal, tq shima :-> View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
ROS ZAin
Latest entry:Hiroshima ~ Miyajima
Dari Iwakuni, kami terus ke Miyajima...sampai di Miyajima lebih kurang 5.30ptg...ingatkan dah tak sempat nak menyeberang ke Miyajima Island...bila diberitahu feri terakhir untuk ke Island pkl 8.45mlm...apalagi, kami pun tak lengah beli tiket dan dapat naik feri 5.45ptg...kedatangan kami di sana disambut sang rusa yang jinak...kami juga dapat menikmati mentari terbenam...pelancong asing pun ramai dok menantikan sunset ni... ;-) View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
norhafizah hassan
Latest entry:Bye bye fotopages
Salam semua....sedihnya nak tulis....mungkin(ada mungkin tu..hehe) nie lah entry terakhir kat fotopages nie.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sekali lagi rumah kitaorg kena masuk pencuri...habis segala brg2 kamera kena curi..pastu siap ambik duit dari kad fizah...mana dia tahu no pin tu pun fizah tak tahu.........heran bin ajaib.....withdraw byk kali plak tu...dah tak tahu nak cakap apa lah....berdoa jer lah mudah2an polis dpt cam pencuri tu thru cctv kat autoteller....kawan2 fp tolong doakan seka... View this Fotopage entry
ct ms
Latest entry:labuan
our 1st anivrsry, jln2 ke labuan. tak kesampaian nak ke brunei coz tecik lum ada pasport..igt ke leh buat border pas utk tecik mcm nak masuk thailand/s'pore rupanya tak leh lak.. View this Fotopage entry
q i s S
Latest entry:Enol's reception
XXXXX XXXXXXXXXX XXXXXXXXXX photos by myshotswedding.com View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Sharifah Muhammad
Latest entry:Bila Perlu Memilih.....
*buatlah pilihan yang terbaik*....... Tak dalamkah Cinta dalam hatiku Dah berbunga hidupku Bersamamu aku setia Tapi kini Kau telah tajamkan duri Menduakan cintaku Yang telah lama ini Ku cuba Untuk bertahan Tapi perih hati ini Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Pilih aku atau dia Tinggalkan ku bila kau ingin bersamanya Kan ku tetap kan setia padamu Jika kau mampu tinggalkan dirinya Kan ku * http://www.youtube.com/watch?v=eeLLomvmqRs View this Fotopage entry
Ema Izati ZK
Latest entry:busy..hehe
takde latest pic...hehe View this Fotopage entry
ariesya zafirhana
Latest entry:Budou Gari
2nd August... Mula2 sampai dijamu dgn blueberry dan anggur Buah yg belum masak.. View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
wazfad wanza
Latest entry:@terengganu
hujung minggu lepas aku balik Trg.kebetulan dengan wedding kawan. aku ambik peluang balik aritu nak ber bulan madu ngan isteri.walaupun balik hujung minggu, tp ianya berbaloi..bertolak balik dr KL ke Dungun pukul 6 ptg hari jumaaat.da la pkul 6 tu time traffic jam gile.lg2 area kepong-gombak.lepas je tol gombak, traffic da ok.so bleh la aku speed skit. da pkul 7 baru lepas tol bentong. naik LPT da malam, lebih kurang kul 7.30 la gitu. so da naik LPT aku bleh la speed dengan penuh kompiden. wife n adik aku d... View this Fotopage entry
SUE SHARIFF
Latest entry:Secretaries Week with Dayang
View this Fotopage entry
mini piramid
ghazali hizam
Latest entry:Lawatan Routine ke KIK Bukit Chagar, Johor Bahru
Dah terasa gatal kaki pulak lama tak pergi ke CIQ Bukit Chagar....2 minggu dah tak pergi. Hari ni ada mesyuarat, apa lagi....tempah tiket terus pergi. View this Fotopage entry
laluan ke JB Sentral
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
byxura freelance photographer
Latest entry:tayangan sempena RAYA aidilfitri @ RTM
View this Fotopage entry
REMAJA magazine
Rosidah Sadri
Latest entry:Goodbye Milano...Kami kembali ke Malaysia
Kenangan Naim bersama Ms Bettas & friends of 4B...esp Matteo, Allesandro & Emannuelle. Nafi' & Ms Bird...homeroom teacher of 2B...also with Sebastiano, Tomasso, Hiroyuki & Togo. Kawan2 Malaysia...Amir, Aisyah & K.Mira....and Auntie Rosa ;-) Bersama hero2 Milano Due, Haziq, Adam & kakak... :-> :-> :-> ...& group Varese...nice knowing all of you View this Fotopage entry
pirates village
Muhammad Akmal Johar
Latest entry:Happy Birthday Dear Darling
Delay Updateeee.. ini gambar last year daaaaaaaaa...hihihi. ;-) 8-) View this Fotopage entry
Edza line
Latest entry:Bir Ali
Bir Ali atau nama lamanya 'Qana' (pada second century AD) dahulu kala adalah merupakan sebuah pelabuhan utama bagi kerajaan Hadramout dan menjadi pintu masuk bagi urusan perdagangan kemenyan. Namun sekarang yang tinggal hanyalah kawasan pantai yang begitu cantik dengan air birunya bersama pasir putih yang halus dihiasi dengan deretan ribuan keketam dan anak-anak ikan. Sesekali dalam setahun juga terkadangkala penyu akan datang ke kawasan ini untuk bertelur. Jarak dari bandar Mukalla ke Bir Ali ini adalah se... View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
izzdanish n family
Latest entry::dengan namaNYA yang MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG:
assalamualaikum... adeh!puh..puhh..berabuk2 "rumah" nih..muram dan penuh bersawang...penuh kesedihan... awituh dah tutup rumah..but kawan2 ramai yg tanya kenapa..dan mereka mintak diupdatekan......... setelah berfikir positif....mungkin "rumah" ini..boleh dijadikan tempat luahan hati..dan mungkin dgn itu mendapat motivasi diri dari teman2 cyber...... :-) .. ok..apapun saya tidak akan SESEKALI menulis dgn open..apa yg berlaku pada kami..yg tahu..biarlah..yang xtahu..biarlah... "Thanks for all the w... View this Fotopage entry
aksi hero waktu tido...:)
haryanti mansor
Latest entry:Wedding Dz n Hezry
Their B!G d@Y finally came :wave: congrats to dz n hezry :ty_ty: sy pegi both majlis akad nikah n kenduri esoknya..terharu dpt tgk hezry n dz at last diijabkabulkan pada mlm 24hb Julai 2009..sasotte kurete arigatou :-D rasa sayu n terharu je lepas majlis akad nikah tu..both pengantin mengalirkn air mata..x tau la apa perasaan dieorg masa tu...maybe bercampur aduk kot.. majlis esoknya lg meriah..tema kawen belah dz gold...pelamin n hantaran suma dihiasi dgn fresh flowers.. sgt2 cantik :flowers... View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
mrs amy
Latest entry:Eureka Training...
29/10-31/10/2008, ibu telah menghadiri satu training yg agak menarik dan mencabar minda... Training yg diconduct oleh training consultant 'LearningEdge' En. Mustafa. First day training... boring skit tapi sessi petangnye... emmmp... bagai nk pecah kepala.. brainstorming... maklum le dh tua n dah lame jugak tk perah otak sampai tahap cenggitu... balik rumahpun still pening lagi ditambah pulak dgn karenah anak ibu yg ala2 tarzan... LOL Keseluruhan training ni amat menarik sbb pengisiannya yg dh lari s... View this Fotopage entry
arrie aidiaz
Latest entry:SLIDE
Aiman tak mau balik main slide ni... View this Fotopage entry
da gelap la....
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
mariahsafiah muhammadfazli
Latest entry:juwita ratu air mata
View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
Fitora Noa
Latest entry:Ku mengharapkan ramadhan...
Salam aidilfitri... Semoga bertemu lagi ramadhan akan datang. Terima kasih kepada ahli2 yang perihatin. Jemput bertamu diaidilfitri nanti :-D View this Fotopage entry
allodealova photo
Latest entry:Pipe&Drum's Band
View this Fotopage entry
huzalene naddia
Latest entry:Nihon In My Heart...
This is our last entry before we end our sweet journey at Nihon.. :cry: Syukur to Allah for giving us the opportunity to enjoy our honeymoon year with our lovely kids, Syira and Wazif.. :group_hug: Thank you to all our friends for your support and and not to forget for the silent reader too, :satisfied_nod: Sayonara Nihon.. :flowers: XTVT : 1. buka posa @ anwarsue hse aka farewell -waiting pics from d host 2. makan2 @ Ihara san hse aka farewell 3. jalan2 @kawanishi aka 100yen shop 4. ... View this Fotopage entry
dzuliyana zulkifli
Latest entry:++ SeTengah ++
one more step :-D :-D View this Fotopage entry
orak arek productions
Latest entry:GARDEN FUNCTION ::: FANTASTIC!
Hi everyone, Di sini saya lampirkan beberapa gambar garden function yang boleh dijadikan gambaran majlis anda yang akan datang. I rasa sangat bersesuaian untuk sesiapa yang mahukan 'Garden Wedding'. Ianya tak mahal pun... jimat! kanopi tak payah order... stage tak payah order....tapi kalau boleh, mintak- mintak jangan la hujan..... p/s ::: dont worry, on your budget! contact ::: yan @ 0192488480[img] View this Fotopage entry
orak arek in the dark
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
mai nasa
Latest entry:Jalan-jalan Putrajaya
View this Fotopage entry
kami melihat hanabi...
zaid tosho
Latest entry:Onomichi Hanabi Taikai
semalam kitaorg gi tgk hanabi taikai kat Onomichi. ramai wooo org... dah la paneh.. seperti bese...aku mengamek gambo. tapi byk gambo gegor la plak...aiseh LOL niih mungkin sbb basha ikut skali..tuh yang bat gambo2 aku gegor tuh.. ekekkeke :P View this Fotopage entry
shahrul nizam
Latest entry:Mujib & Zazaleena
Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Majlis Resepsi Dan Makan Malam Mujib & Zazaleena Country Heights Club House Jitra, Kedah SHAHRUL FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL / NORTHERN REGION from the team of r e f l e c t i o n w i z a r d a member of FOTOMEDIA MALAYSIA (3235) +60192621630 archs2dio@yahoo.co.uk FAIZ (associate photographer) FREELANCE WEDDING/EVENT PHOTOGRAPHER CENTRAL... View this Fotopage entry
Yusmawati Paiman
Latest entry:Dari kerana mata...
gambar mata abid, comel tak? ;-) View this Fotopage entry
zulhilmi yusriza
Latest entry:Syamim at Grandstand F1 Sepang
Hari ni Syamim dan Mak gi tengok Qualification Session F1...Ayah x pegi...mak yang bawak Syamim...tercapai jugak hajat Syamim nak gi tengok F1 kat Grandstand... 8-) Tiket F1 Grandstand.... ;-) 8-) LOL Hensemnyer anak Ayah posing dengan baju Ferrari 8-) Betul2 kat depan pit stop Felipe Massa... 8-) Syamim kat Grandstand & sempat lagi berposing masa nak keluar Adik Ika x ikut....coz tiket ada dua jer...Syamim gi ngan mak...Ayah keje...lagipun last year Ayah dah pegi..... LOL LOL L... View this Fotopage entry
Jom la balik cepat...panas ni...
wanda rashid
Latest entry:MADHOUSE-
Hi… Salam AidilfitrI...How's Raya..? Good huh... Lame dah tak update due to busy tahap gaban and nak kena settle a lot of things. Wanda kat tempat baru sekarang….New office, new environment, new people….but the same old me….ha..ha..ha… Different entry kali ni….Nak promote satu band yg memang Wanda 8-) dah jd number 1 fan…They are good, creatives and the musics is really refreshing.. mesti korang tak pernah dengar...satu band name MADHOUSE... ABOUT MADHOUSE Formed in the middle... View this Fotopage entry
Puan Apple
Latest entry:Masih mengingati..
Setelah sekian lama, hati ini masih tertinggal di sini.. View this Fotopage entry
yamashita yumi
Latest entry:::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::
**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha.... LOL LOL LOL View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
Khairul Hazlina dan Haziq
Latest entry:Jamuan Hari Raya Aidilfitri di Gyotoku - Meiji Universiti
Jamuan ini diadakan oleh penduduk Gyotoku bagi meraikan semangat Hari Raya bersama-sama dengan rakan seuniversiti di Meiji, Vice President Meiji, kakitangan Meiji dan rakan-rakan bangsa asing yang lain. Program ini diraikan dengan meriah sekali. Harapan kami agar ia akan mencetus suatu permulaan baru, membawa sinar, semangat dan juga mengangkat imej negara Malaysia ke tahap yang lebih tinggi. He he he. Bersemangat ni... View this Fotopage entry
Inilah seto menu yang diambil. Harga 1,680 yen
leyda leed
Latest entry:Berhujung Minggu di Sunway Lagoon
View this Fotopage entry
khairul hezry
Latest entry:Tulip n Shibazakura in sera-nishi n sera-takehara
View this Fotopage entry
Nuu Zaa
Latest entry:Medina Part II
These are more shots of my niece, Medina. View this Fotopage entry
From China
Latest entry:Moving
since fp adalah produk Israel.. Fatin boikot fp and slowly berpindah ker flickr. http://www.flickr.com/photos/onlineshop/ walaupun kiter tak kene bayar bila guna fp, tp fp dpt buat duit from iklan2 yg dibayar.. bila ramai pengguna fp, more iklan2 akan ade.. more duit dorang dpt.. marilah kiter boikot fp beramai2.. pengguna fp from Malaysia ada lebih 58ribu pengguna.. antara negara yg terbyk pengguna.. sekian terima kasih.. View this Fotopage entry
amanis hijab
Assalamualaikum, Selamat Datang ke Koleksi Online Amanis Hijab. Kami menawarkan koleksi pakaian dewasa & kanak-kanak yang menutup aurat sahaja. Koleksi pakaian yang dipamerkan tidak mengikut bentuk badan (dalam gambar dikepitkan di belakang patung model). Kedai ini diuruskan oleh saya, Norazia (sekarang berada di Saudi Arabia) dan juga dibantu oleh biras saya Nurul di Johor Bahru. Semua pakaian yang dipamerkan adalah stock tersedia kecuali jika dinyatakan sebaliknya. Urusan pos dilakukan dari ... View this Fotopage entry
Deleted Account
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016